sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Hyvinvointiviikonloppu

Me ollaan kuluneena viikonloppuna panostettu hyvinvointiin. Eilen ajeltiin ensin Hämeenlinnaan, missä tavattiin ystävämme Hannele perheineen. Vietiin lapset Ahvenistolle laskiaisriehaan, ja omalla tavallaan kumpikin nautti täysin rinnoin.

Alise laski pulkalla...
ja Tuomas veti pulkkaa. Se onkin siitä hassu lapsi että tykkää enemmän vetää pulkkaa kuin istua kyydissä.Pulkkailun jälkeen lapset kävivät onkimassa tuliaiset ja me jäätiin ulkoiluttamaan Onnia ja Tiukua Ahveniston rinteeseen.Siitä matka jatkuikin Tervakoskelle, missä meitä odotti Hoitotassun Anne. Anne käsitteli Onnin selkää hellästi mutta huolellisesti, ja hyvää tekin. Illalla Onni oli varsin väsynyt, nukkui vain lintujen alla...mutta tänään se oli kuin uudestisyntynyt - en muista koska se olisi viimeksi leikkinyt niin paljon Tiukun kanssa kuin tänään aamulenkillä.
Aamulenkki olikin ihana. Tuomas heräsi kerrankin ennen minua ja lähdimme yhdessä viemään koiria. Kiertelimme vähän metsässä ja teitä pitkin, huomasin lopulta että oltiin oltu lähemmäs puolitoista tuntia lenkillä, ja Tuomas oli kävellyt omin jaloin reippaasti yli tunnin. On se aika menijä, työnsi rattaita ja juoksi välillä kuin aropupu.
Lenkin päälle leikittiin legoilla, ja sitten tulikin Anu ja tehtiin namiherkkupizzaa.

Muuten on vain oltu. levätty ja nautittu olemisesta. Pitkästä aikaa.
Hyvää on tehnyt.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hei kaverit!
kyllä tänne saa kommentteja, valitset vain tuosta valikosta (kommentti nimellä) 'Nimetön' ja homma hoituu. Tämänkin kommentin tein kirjautumatta.

Muistakaa toki laittaa nimi tekstin perään tai joku muu vinkki että tiedän kuka meille kirjoittaa! :-)

Anonyymi kirjoitti...

inka kokeilee

Anonyymi kirjoitti...

kokeilua

Maikku

Anonyymi kirjoitti...

Jaa vähäkö on menny hermo tän kokeilun kanssa ;)
Onneksi nyt pääsin ....jee...jeee !
On teillä ollu mahtava viikonloppu pikku miähen kassa. Pitää kevään korvalla järkätä rehevit mökillekki :)

Maikku