perjantai 22. toukokuuta 2009

Kaksia marjoja ja sertijuhlat

Eilen Onninmaan väki ajeli Säkylään Nallenevalle. Nallenevahan on juuri se paikka, missä Tikkelis ja Onnipöö ovat saaneet alkunsa. Onneksi.
Meillä oli monta syytä juhlaan: Tiken valioituminen sekä Onnin ja pentuesisarusten synttärit ynnä Huben ensimmäinen serti. Paikalle olivatkin saapuneet myös Onnin veli Voitto ja Ekku-eno ihmisperheineen sekä Rauängin perhe mukanaan lapset Anni ja Pyry sekä göötit Ransu, Kerttu ja Hubbe.
Nallenevan blogissa on kattavampi esitys päivästä, joten tässä vain pari kuvaa. Aloitamme aiheella kaksi marjaa:


Synttärisankarit Onni (oik.) ja veljensä Voitto...

sekä Tiuku ja äitinsä Sasu.

Tämä kuva on pakko laittaa, sillä Tiuku ei pahemmin juuri nöyristele - paitsi äitinsä edessä (varsinkin jos äitillä on luu).


Mutta kyllä Tikkelis pääsi loistamaan myös juhlittuna päivänsankarina. Tiukun juhlan kruunasi kuvaus - Tikehän tunnetusti rakastaa poseeraamista:
Nallenevan Tuulikello sekä valioitumisen tiellä saadut sertit, cacibit ja pokaalit.

Kiitos Marjalle kun järjesti juhlat, ja kiitos kaikille mukana olleille tosi tosi tosi mukavasta iltapäivästä!
Erityiskiitos Hannalle, joka viihdytti ja hoiti lapset!
Ihan luksusta. (niin kuin Nallenevalla tapaa olla)

1 kommentti:

nn täti kirjoitti...

Sen verran korjausta, että Tikkelis on laitettu alkuun ja synnytetty Nallenevalla, mutta Onni sai alkunsa itärajan tuntumassa ja syntyi Susannan saunan lauteiden alle. :-)
Oi noita aikoja, sairaalakylttejä seuraillen ajettiin Sissiä miehelään ja taas kotiin... Susanna oli nimittäin itsekin aikasta tiineenä.
Ihan luksustahan tämä on, kiitos sämpylöistä ja kekseistä. Me on ne syöty suihimme, oli ne meille tarkoitettu tai sitten unohdettu... :-)