tiistai 29. syyskuuta 2009

Hevosia ja metsälenkkejä

Lienee taas aika päivitellä Onninmaan kuulumisia, ainakin siksi paljon on kyselty ollaanko vielä!
Jo vain, mutta nykyään niin paljon tallilla ettei enää joudeta koneella juuri istumaan vapaa-ajalla. Syy tallilla oloon on tässä:

Kuvan komistus on nimeltään Fidel Saknussen. Fiti on 2-vuotias ravihevonen, luonteeltaan kuin ihmisen mieli ja ravikin luistaa. Toistaiseksi tosin otetaan aika rauhallisesti, Fiti kun kasvaa juuri nyt melko kovaa vauhtia.
Fidelin myötä olen päässyt takaisin hevostelemaan, joka oli merkittävä osa lapsuuttani ja ammattikin lähes neljän vuoden ajan ennen akateemista uraa (hehheh).

Vielä pari kuvaa Fitistä, kuvaajana Tuire Siikala.

Onni ja Tiukukin ovat saaneet tallilla päästää sisäiset paimenkoiransa valloilleen, samalla hevoset oppivat sietämään kaiken maailman jaloissa räksyttäviä otuksia. Tallimme asukit ovat kyllä fiksummasta päästä, eivät juuri jaksa pötkylöistä välittää! Kuvassa yksivuotiaat ratsu Roi ja raviponi Hazard.

Muutenkin ollaan nautittu syksyn saapumisesta muun muassa metsässä kuljeskellen ja vähän jotain on poimittukin. Useimmiten suoraan suuhun... Tuomas tulee äitiinsä ja tykkää kovasti samolla tiettömillä taipaleilla - hyvähyvä! Kukaties saan Tuomaasta vielä hyvän vaelluskaverin kun pikkasen vielä kasvaa.
Kukkuu! 


Tässä ollaan kuitenkin metsätiellä, ja vauhtia välillä niin paljon ettei äiti meinannut perässä pysyä!
 
(tai no, perässähän aina pysyy...)
 
Mukavaa syksyn jatkoa itse kullekin Onninmaahan sattuneelle kulkijalle! 3 kommenttia:

Ellis. kirjoitti...

Näyttää yhäkin ihanalta tuo Fiti. Hauskaa, että Onni ja Tikellyskin pääsivät heppahommiin.Kiva olis nähdä taas!Hyvää syksyä toivotellen, ellis&co.

Tuikku kirjoitti...

Vooi, tässä on Fiti pienenä :)

http://www.sukuposti.net/galleria.php?rotu=2&image=179538

sarra ja karvakorvat kirjoitti...

Ihanaa menoa teillä!!! Mukavaa syksyä sinne suuntaan! Terkuin Voiton pesue Porista :)